tiistai 5. elokuuta 2014

Kertaus 07/2014





Ei haukku haavaa tee -blogi näki päivänvalon heinäkuun alkupäivinä. Kävijöitä tänä aikana on ollut n. 1000 ja lukijoita kertyi ensimmäisen kuukauden aikana 19. Kommentteja (poislukien omat vastaukseni) kertyi pikaisen laskennan perustelella 21 kappaletta.

Tekstejä kirjoitin 5 kappaletta joiden lisäksi vanhan blogin puolelta siirtyi 3 tekstiä tänne.

Suosituin teksti oli Uusi koti kultaa kalliimpi joka herätti myös paljon ajatuksia teissä lukijoissa. Koirasta luopumista käsiteltiin artikkelissa avoimesti ja teksti toimi tietyllä tapaa myös koirasta luopuneiden äänenä.

Papereilla vai ilman 1/2 saavutti miltei yhtä monta katselukertaa ja agilityn riskejä käsittelevä Taidolla, tuurilla vai riskillä? jäi yhden lukijan päähän paperillisten ja paperittomien koirien vertailusta. Agilityn riskit ovat heittämällä suosituin artikkeli jos mukaan huomioitaisiin myös sadat lukukerrat edellisen blogin puolella.

Kaikenkaikkiaan olen äärimmäisen tyytyväinen blogin ensimmäiseen kuukauteen ja toivon mukaan te lukijatkin olette. Tulevaisuudessa on monenlaisia tekstejä tulossa, helteet ja muutto ovat vieneet allekirjoittaneen voimat kirjoittamiselta, mutta nyt kelien pikkuhiljaa helpottaessa lupaan aktivoitua.

Vielä lopuksi haluan jälleen kerran kiittää kaikkia kuvia luovuttaneita koirakuvaajia kuvista. Jotta kuvat pysyisivät monipuolisena, ja jottei blogi turhaan profiloituisi kuvien vuoksi tiettyihin rotuihin toivon löytäväni vielä lisää valokuvaajia yhteistyöhön. Mikäli sinulla on laadukkaita koiravalokuvia joita voisi käyttää blogin kuvituksena otathan yhteyttä kommenttikentän tai sähköpostin kautta. Yksityiskohdista ja korvauksista keskustellaan tapauskohtaisesti.


Sana on vapaa, ehdota, kehu tai kritisoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti